foto

Kó Takasugi

  • nar. 4.11.1964 (55 let)
    Setagaja, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Boku no kanodžo wa mahócukai
Kasuriko
2018 Saraba seišun, saredo seišun
2016 Hikaru Gake (TV film)
2013 Sukétogucu no jakusoku (TV film)
2012 Aku no Kyoten Josho (TV film)
Aku no kjóten
Johii Sosakan Hara Maki Ageha (TV film)
2010 Odoru daisósasen: The movie 3
Tanin no ie (TV film)
2007 Akechi mitsuhide: Kami ni ai sarenakatta otoko (TV film)
Sai Ren
Shabake (TV film)
2006 13 no tsuki
Peanuts
2005 Tatchi
Vyjednavač Masajoši Mašita
2004 Godzilla: Final Wars
2003 Godzilla vs. Mothra vs. Mechagodzilla: Tokio SOS
Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
Roppongi renkin no teió: Capone
Taikoki (TV film)
Tengoku no Daisuke e (TV film)
2002 Godzilla tai Mechagodzilla
2000 Supésutoraberázu
1998 Samehada otoko to momodžiri onna
1997 Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)
1996 Meitantei Akeči Kogoró 3: Ankokusei (TV film)
Yabu no naka
1995 Meitantei Akeči Kogoró 2: Kjúkecu kamakiri (TV film)

TV seriály

2019 Semiotoko (TV seriál)
2018 Miss Sherlock (TV seriál)
The Dock (E08)
Stolen Virus (E07)
Sick's Spec Saga (TV seriál)
Tokumei keidži: Kakuho no onna (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 2 (S01E02)
2015 Age Harassment (TV seriál)
Bidžo to danši (TV seriál)
Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
Keiji 110 kiro 2 (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
Mijamoto Musaši (TV seriál)
2013 Honey Trap (TV seriál)
Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
2012 Dâti mama! (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Kekkon šinai (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
Džiu (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
2010 JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
Zettai reido (TV seriál)
2009 Konkatsu Rikatsu (TV seriál)
Tenčidžin (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 Kôshônin (TV seriál)
Saito San (TV seriál)
2007 Asakusa Fukumaru Ryokan 2 (TV seriál)
Hasshu Mawari Kuwayama Jube (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)
2006 Cheongookeui namoo (TV seriál)
2005 Gokusen 2 (TV seriál)
Jošicune (TV seriál)
Ruri no šima (TV seriál)
Seisankakkei no teigi (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
2003 Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
2002 Double Score (TV seriál)
Remote (TV seriál)
Tokyo Muke Michi Girl (TV seriál)
2001 Kindaichi Shonen no Jikenbo 3 (TV seriál)
2000 Cinderella wa Nemuranai (TV seriál)
Straight News (TV seriál)
1999 Jomigaeru kinró (TV seriál)
1998 Yanchakure (TV seriál)
1997 Gift (TV seriál)
Odoru daisósasen (TV seriál)
1996 Hideyoshi (TV seriál)
1995 Seigi wa Katsu (TV seriál)
1994 Bakumatsu Kokosei (TV seriál)
Okane ga nai! (TV seriál)
1989 Komarasenaide! (TV seriál)
1986 Kono Ko Dare no Ko? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky