foto

Jo Brand

  • nar. 23.7.1957 (62 let)
    Hastings, Východní Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čím víc mě přehlížíš
2013 The Big Fat Quiz of the 90s (TV film)
2011 Darebák David: Film
2010 Huge
2006 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2005 Comic Aid (TV film)
2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
Jo Brand: Barely Live (TV film)
1999 Human Traffic
1998 Crow's Nest

TV seriály

2016 Damned (TV seriál)
Going Forward (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
The Last Leg (TV seriál)
2010 Carpool (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
2009 Getting On (TV seriál)
2006 Annually Retentive (TV seriál)
2003 Big Read, The (TV seriál)
1995 The Mrs. Merton Show (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Nejlepší přátelé (S02E04)
1993 Jo Brand Through the Cakehole (TV seriál)
Saturday Zoo (TV seriál)

Dokumentární

2017 Zachránci koťat (TV seriál) - mod.
2016 Dying Laughing
2015 Travel Man: 48 Hours in... (TV seriál)
2014 The Kate Bush Story: Running Up That Hill (TV film)
2011 Ben Elton: Laughing at the 80s (TV film)
QI Genesis (TV film) - a.z.
2010 Fry and Laurie Reunited (TV film)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)
Stephen Fry: 50 Not Out (TV film)
2006 Stephen Fry: The Secret Life of the Manic Depressive (TV film)
Story of Light Entertainment, The (TV seriál)
2003 Imagine (TV seriál)
2002 The Real Men Behaving Badly (TV film)
1992 Funny Business (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Damned (TV seriál)
Going Forward (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 Getting On (TV seriál)
1993 Jo Brand Through the Cakehole (TV seriál)
1984 Spitting Image (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Mel & Sue (TV pořad)
2014 Alan Davies: As Yet Untitled (TV pořad)
2013 The Great Comic Relief Bake Off (TV pořad)
2012 Zajímavé vynálezy (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2010 Ask Rhod Gilbert (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Mock the Week (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
2004 Big Fat Quiz of the Year, The (TV pořad)
Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Culture Show (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
2002 V Graham Norton (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Kumars at No. 42, The (TV pořad)
2000 Full Mountie (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1995 They Think It's All Over (TV pořad)
1993 Shooting Stars (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
The Word (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace