foto

Imrich Fábry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Pacho, hybský zbojník
1974 Trofej neznámeho strelca
V každom počasí
1973 Deň slnovratu
1970 Ring voľný (TV film)
1968 Niet inej cesty
Stopy na Sitne
1967 Starvelská tragédia (TV film)
Vreckári
Červená Roza (TV film)
1966 Jeden deň pre starú paniu
Siedmy kontinent
TTT
Tiene sa množia v podvečer (TV film)
1956 Robinson
1955 Dvaja chlapci v papieri
Jablko poznania

TV seriály

1989 Chlapec a pes (TV seriál)
Ako sa trblieta kryštálik (E02)

Dokumentární

1975 Filmový festival pracujúcich 1975 - vyp.
1974 "Áno, ale..." - vyp.
Platničky - vyp.
1973 Galéria v Kovačici - vyp.
Nebezpečné kvapaliny - vyp.
Ovocie spolupráce - vyp.
Rozhodca - vyp.
Tunelové debnenie - vyp.
Veľkoplošné debnenie - vyp.
Čo o nich neviete - vyp.
Žijú vedľa nás - vyp.
Životné prostredie (TV seriál) - vyp.
1972 Cesta priateľstva - vyp.
Mnoho metrov - vyp.
Odbory - vyp.
Odchov teliat - vyp.
Príliš drahé teplo - vyp.
Pôda naša živiteľka - vyp.
Tatranský pohár - vyp.
Tisíci sovietsky film - vyp.
Verní odkazu Februára - vyp.
1971 Deň v Alma Ate - vyp.
Jubileum pórobetónu - vyp.
Každý po socialisticky? - vyp.
Mládež dneška - poľnohospodárstvo budúcnosti - vyp.
Splnené sny - vyp.
Využitie odpadov pre živočíšnu výrobu - vyp.
1970 Filmová dokumentácia o oslavách 50 rokov Univerzity Komenského - vyp.
Osaka 9-21 - vyp.
Pracovná návšteva - vyp.
Prípad XY - vyp.
1969 Dobrý deň Sorrento - vyp.
Dožinky '69 - vyp.
Prvýkrát v Československu - vyp.
Strechy z káblových konštrukcií - vyp.
1968 Odosobnení - vyp.
Slovan Bratislava do toho - vyp.
Žijú v palácoch - vyp.
1967 Karol L. Zachar (TV film)
Pre novú generáciu - vyp.
Profily (TV seriál)
The Scientific Welding Research - vyp.
1966 Futbal je hra - vyp.
Jednota - vyp.
Kompozícia obrazu a štýl filmu - vyp.
Plemenárska práca v chove hovädzieho dobytka - vyp.
Rez drobného ovocia - vyp.
Silvánska izba - vyp.
Viničné terasy - vyp.
1965 Každých 7 minút... - vyp.
Na 150.000 metroch - vyp.
Počas premietania týždenníka vstup prísne zakázaný - vyp.
Už starí moreplavci... - vyp.
Zimná spartakiáda - vyp.
1964 Film o SNP - vyp.
Kordovan - vyp.
Naliehavé otázky - vyp.
Suchdolský príklad - vyp.
Zo starého nové - vyp.
Základy filmovej reči - vyp.
1963 Adior 5x5 - vyp.
Chránené územia - vyp.
O pocit istoty - vyp.
Práca a vzdelanie - vyp.
Trikrát o Jánošíkovi - vyp.
ČSSR - Anglicko - vyp.
1962 Aujeszkého choroba ošípaných - vyp.
1961 65,000.000 - vyp.
Aujeszkého choroba hovädzieho dobytka - vyp.
Bojujeme proti burinám - vyp.
Drobné vodné zdroje - vyp.
Mŕtve stromy - vyp.
Náš učiteľ - vyp.
Nízke Tatry - vyp.
Objektové zariadenie staveniska - vyp.
Pamiatky Spiša - vyp.
Poľnohospodárska výroba v horských a podhorských oblastiach I. - vyp.
Poľnohospodárska výroba v horských a podhorských oblastiach II. - vyp.
Prvé sólo - vyp.
Viac makovíc - viac liekov - vyp.
XXXI. ročník MMM Košice - vyp.
Z ušetrených kovov... - vyp.
ČH Bratislava - Dukla Praha - vyp.
Ľudia, zdravie a lekár - vyp.
1960 Atmosferický tlak - vyp.
Deň na vodách Latorice - vyp.
Lepšie a lacnejšie sená - vyp.
Lety nad hektármi - vyp.
Mechanické kmity - vyp.
Mimotelový obeh - vyp.
Na východ od raja - vyp.
Nepodceňujte prach! - vyp.
Pošlite za nami ďalších - vyp.
Umelé srdce - vyp.
Úprava rúd - vyp.
1959 Akcia BL - vyp.
Hnojovicové hospodárstva a technika pasenia - vyp.
Liptovskí garbiari - vyp.
Mnoho detí - málo škôl (TV seriál) - vyp.
Obaľovač jedľový - vyp.
Oravské more - vyp.
Pohľadnica z Piešťan - vyp.
Staviame si školu - vyp.
Staviame si školu - vyp.
Zalesňovanie spustnutých pôd - vyp.
Žiarivky - vyp.
1958 Okná k hriechom - vyp.
Príhoda vo vlaku - vyp.
1957 Pedikúra - vyp.
1956 Obratné ruky - vyp.
Čo nás najviac zaujíma - vyp.
1955 Dobytie pustatiny - vyp.
Pozdrav spartakiáde! - vyp.
Prehliadka dôvtipu - vyp.
Prúdová žatva kombajnom
Trať voľná - vyp.
Večerný predaj - vyp.
Využitie močovky
Žiaci za meračským stolíkom - vyp.
1954 Istič bŕzd - vyp.
Oprava traktorov uzlovou metódou - vyp.
Sokolovské preteky brannej zdatnosti 1954
Všetky nech nám žijú! - vyp.
Za rozvoj našej vedy - vyp.
Základy výroby elektrického prúdu - vyp.
1953 Prvý vážsky stupeň - vyp.
1950 Archív - vyp.
Slovenský cirok - vyp.

Producentská filmografie

Dokumentární

1975 Goralský klobúk
1963 Tisíciprvý strom
1958 Ľudia na vode

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky