foto

Sven Sund

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Venus im vierten Haus (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Wendemanöver (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Der verlorene Sohn (TV film)
2011 Tatort - Rendezvous mit dem Tod (TV film)
2010 Der Uranberg (TV film)
Tatort - Absturz (TV film)
Tatort - Heimwärts (TV film)
Tatort - Schön ist anders (TV film)
2009 Místo činu - Falešný život (TV film)
Místo činu - Holčičky (TV film)
Místo činu - Černý Petr (TV film)
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
2008 Místo činu - Neúplatný (TV film)
Místo činu - Trest smrti (TV film)
2007 Die Gipfelstürmerin (TV film)
Heimweh nach drüben (TV film)
Místo činu - Advokátka (TV film)
Místo činu - Anděl pomsty (TV film)
Místo činu - Past (TV film)
Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2006 Místo činu - Psáno krví (TV film)
Místo činu - Zatmění slunce (TV film)
Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
Tatort - Schlaflos in Weimar (TV film)
2005 Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau (TV film)
Die Hitlerkantate
Kõrini!
Místo činu - Křest ohněm (TV film)
Místo činu - Plavec (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Tote aus der Saale (TV film)
Polizeiruf 110 - Heimkehr in den Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Vollgas (TV film)
Tatort - Tiefer Fall (TV film)
2004 Der Bergpfarrer: Liebe und andere Überraschungen (TV film)
Místo činu - Postavení mimo hru (TV film)
Polizeiruf 110 - Barbarossas Rache (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein Bild von einem Mörder (TV film)
Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
Princesse Marie (TV film)
2003 Klíště hledá tátu (TV film)
Tatort - Atlantis (TV film)
1999 Gierig
Schande (TV film)

TV seriály

2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Schneewittchen (S02E08)
Seemärling (S02E06)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Anna Letenská: Komička a nacisté (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

1998 Schloss Einstein (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky