foto

Peter Kock

  • nar. 27.9.1947 (72 let)
    Kiel, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 HARTs 5 - Geld ist nicht alles
1985 Tatort - Ordnung ist das halbe Sterben (TV film)
1980 Berlin Mitte (TV film)
1977 Anpassung an eine zerstörte Illusion (TV film)
1974 Konny und seine drei Freunde

TV seriály

2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Wert des Lebens (S16E22)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Johannes (S14E20)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2004 Charlotte Link (TV seriál)
Der Vater meines Sohnes (E04)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
1973 Stationen (TV seriál)
1972 Sprungbrett (TV seriál)
1971 Mořský vlk (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky