foto

Giorgio Scali

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Ten pravý, ta pravá?
2015 Baby, Baby, Baby
2013 Z ulice na green
2007 Všechny Boží děti umí tančit

TV seriály

2020 Ve jménu vlasti (TV seriál)
The English Teacher (S08E11)
In Full Flight (S08E09)
Two Minutes (S08E06)
další epizody (4)
2019 Miliardy (TV seriál)
Extreme Sandbox (S04E12)
New Year's Day (S04E10)
American Champion (S04E09)
další epizody (7)
2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Zpátky ve hře (S07E11)
Užitečný idiot (S07E09)
Andante (S07E07)
další epizody (5)
2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
R jako Romeo (S06E11)
Loutky (S06E09)
Bezprostřední ohrožení (S06E07)
další epizody (5)

Hudební videoklipy

1994 Prince - The Most Beautiful Girl In the World (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky