foto

Giorgio Scali

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Ten pravý, ta pravá?
2015 Baby, Baby, Baby
2013 Z ulice na green
2007 Všechny Boží děti umí tančit

TV seriály

2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
All In (S07E11)
Useful Idiot (S07E09)
Andante (S07E07)
další epizody (5)
2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
R jako Romeo (S06E11)
Loutky (S06E09)
Bezprostřední ohrožení (S06E07)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace