Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(více)

Videa (39)

Trailer

Recenze (115)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

39 minút, 40 sekúnd - to je čas, ktorý som to vydržala sledovať pilot. Nuda, že som mala chuť zoškriabať omietku a znova namaľovať stenu. Nezachránil to ani výborný Paul Giamatti, ktorého som si všimla v American Splendor, ani Damian Lewis, ktorý je výborný všade, kde sa pohne, aj kde sa nepohne. Ale kto sa má pozerať na egocentrických čurákov (aj keď v ich podaní), ktorí sa zaujímajú iba o to, koľko klesajú a stúpajú akcie, čísla, a zase čísla? To si rovno pozriem stav na svetovej burze, a nepotrebujem okolo toho kopu zbytočných rečí a "akože" ponor do čuráckej psychiky. Neverím, že by som zmenila názor po pozretí ďalšieho dielu. Nie a nie! ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejočekávanější novinka roku mě chytla po pár minutách. A to přesto, že svět financí není zrovna můj koníček. Výborně napsané, skvěle obsazené, zkrátka chytrá podívaná, která si diváka získá od samého začátku. Tenhle duel mezi Damianem Lewisem a Paulem Giamattim rozhodně bude stát za to. Pilot - 100% Jediný slabší díl jsem hledala marně, Billions jsou jedna velká jízda plná skvělých dialogů, překvapivých momentů a především vynikajících hereckých výkonů. Většinu času na tuhle výborně rozehranou hru jen civíte s otevřenou pusou a věřím, že tvůrci v další sezóně na obrátkách rozhodně neuberou. 1. série - 100% Druhá řada byla snad ještě větší jízda, promyšlená do nejmenšího detailu, korunovaná závěrečnými dvěma epizodami, které jsou hotovým mistrovským dílem. A navíc to mají tvůrci do další série parádně rozjeté. 2. série - 100% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první řadě musím říct,že jsem víc než spokojený.Námět vypadá jako mix filmů Sázka na nejistotu a Vlk z Wall Streetu,ale na rozdíl od řečené psovité šelmy jsem se u tohoto seriálu ani na moment nenudil a ani jednou mě nepřemohl mikrospánek.Obsazení je výborné,příběh mě od počátku strhl,díky tomu,že jsem před časem viděl Sázku na nejistotu,jsem k vlastnímu překvapení zjistil,že se vcelku orientuji i ve světě velkých financí,takže mě nějaká ta zmínka o shortování nemůže rozhodit a navíc-Metallica.Plná spokojenost. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tak mi definitivně skončil jeden ze seriálových veteránů. Už je to sedm let, co jsem se vrhl do světa nejvyšších financí, ale vlastně jsem se nedokázal nikdy úplně nechat pohltit. Pro mě byl lákadlem pro sledování Damian Lewis, který opět ukazuje, že patří mez špičkové herce. Obecně je celý seriál postaven na dvou hlavních postavách, které stojí každá na jednom konci a komu tenhle styl sedí, tak se bude bavit náramně. Mně už pak přišlo, že se ta premisa začíná vesměs opakovat, ale nikdy to nespadlo vyloženě do nějaké křeče. Občas by tomu asi neškodil větši tah na branku, ale komplexně je to pořád hodně chytře napsané a velmi dobře zahrané. Je teda třeba říct, že bez toho zmíněného Lewise bych se do seriáli asi ani vůbec nepouštěl. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Koncert dua Giamatti vs Lewis. Koncert, který byť má již mnoho epizod, stále baví a neustále přináší něco nového. Já jsem v týmu Axe, kde vy? :) PS: S pátou sérii končím. V nejlepším přestat, což se u mě rovná skončit s Bobby Axelrodem, kterého už v castingu na šestou nevidím. Byla to ale moc pěkná jízda. PS back on track se 7kou. Závěr jsem si nemohl nechat ujít a stálo to za to. ()

Galerie (1 448)

Zajímavosti (6)

  • V 4. epizóde 1. série sa objavila v malých cameo rolách trash metalová legenda Metallica. (Irktus)
  • Když se Lara (Malin Akerman) vrací s chlapci domů a Chuck (Paul Giamatti) se vrací k Wendy (Maggie Siff) a vzápětí Bobby (Damian Lewis) smaže své hlasové zprávy v Lařině telefonu, slyšíme po celou dobu skladbu „With or Without You“ od irské kapely U2 z jejich pátého alba „The Joshua Tree“, které vyšlo v roce 1987. (Trajektt)

Související novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (více)

Reklama

Reklama