foto

Yves Osmu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 La Vénitienne (TV film)
2004 Obchod je obchod (TV film)
2002 Sex Is Comedy
2001 Charmant garçon
2000 Sur quel pied danser? (TV film)
1993 Dame de lieudit, La (TV film)
Spadli z nebe
Zoufale hledá rodinu (TV film)
1992 Amour assassin, L' (TV film)
1991 Simple mortel

TV seriály

2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1992 Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky