foto

Hans Schellbach

  • nar. 28.6.1925
    Beuthen, Německá říše
  • zem. 26.5.1990 (64 let)
    Sandesneben, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Der Schnüffler
1975 Im Hause des Kommerzienrates (TV film)
Tod eines Mannequins (TV film)
Wie starb Dag Hammerskjöld? (TV film)
1973 Eigentlich hatte ich Angst... - Die Geschichte eines ungewöhnlichen Helden (TV film)
Ein Schweizer wie bestellt (TV film)
Was Schulmädchen verschweigen
1972 Der Stoff, aus dem die Träume sind
Herr Soldan hat keine Vergangenheit (TV film)
Nicht Lob - noch Furcht. Graf Galen, Bischof von Münster (TV film)
Tajemství Mary Celleste (TV film)
1971 Die Schrott-Story (TV film)
Tatort - Der Richter in Weiß (TV film)
1970 Das gelbe Haus am Pinnasberg
Der Fall Sorge (TV film)
Die vierzig Irrtümer des Herodes (TV film)
Ende der Vorstellung 24 Uhr (TV film)
Fröhliche Weihnachten (TV film)
Inspektor Perrak greift ein
Maximilian von Mexiko (TV film)
1969 Das Wunder von Lengede (TV film)
Der spanische Bürgerkrieg (TV film)
Die Kuba-Krise 1962 (TV film)
Tausendundeine Nacht
1968 Der Reformator (TV film)
Fall Wera Sassulitsch, Der (TV film)
1967 Betrug der Zeiten (TV film)
Der Tag, an dem die Kinder verschwanden (TV film)
Kollege Crampton (TV film)
1966 Der Fall Kapitän Behrens - Fremdenlegionäre an Bord (TV film)
Der Fall Lothar Malskat (TV film)
Der schwarze Freitag (TV film)
Old Shaky (TV film)
1965 Acht Stunden Zeit (TV film)
Bernhard Lichtenberg (TV film)
Herodes und Mariamne (divadelní záznam)
König Nicolo oder So ist das Leben (TV film)

TV seriály

1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1977 Zum kleinen Fisch (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Miss Molly Mill (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Toni und Veronika (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
Salto mortale (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Melissa (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 John Klings Abenteuer (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Dokumentární

1979 Ekstase - Der Prozeß gegen die Satansmädchen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace