foto

Dieter Graber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2003 Duo - Stiller Tod, Das (TV film)
Život na rozcestí (TV film)
2002 Die Hoffnung stirbt zuletzt (TV film)
Duo - Im falschen Leben, Das (TV film)
Ghetto-Kids (TV film)
Když se láska vytrácí (TV film)
2001 Hochzeit zu viert (TV film)
2000 Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 Liebe und weitere Katastrophen (TV film)
1998 Der kleine Dachschaden (TV film)
Finale, Das (TV film)
1996 Anwalt Abel - Ein Richter in Angst (TV film)
Anwalt Abel - Ihre Zeugin, Herr Abel! (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Entscheidungen (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Herztöne (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Schicksale (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Trennungen (TV film)
1994 Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Neuland (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Rosenkavaliere (TV film)
1993 Anwalt Abel - Sprecht mir diesen Mörder frei (TV film)
1991 Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
1989 Místo činu - Nová komisařka (TV film)
1979 Der Ruepp (TV film)
1976 Dcera Rosemarie

TV seriály

2002 Das Duo (TV seriál)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1984 Patrik Pacard (TV seriál)
1981 Jack Holborn (TV seriál)
Silas (TV seriál)
1979 Timm Thaler (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky