foto

Raúl Mérida

  • nar. 19.4.1988 (32 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nepřátelská zóna
2016 La corona partida
2015 Reverso
2013 Tres 60

TV seriály

2021 Todo lo otro (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 Señoras del (h)AMPA (TV seriál)
2018 Fugitiva (TV seriál)
La fuerza (E09)
La noche (E07)
El plan (E06)
další epizody (6)
2017 Ministerstvo času (TV seriál)
Entre dos tiempos (S03E13)
2014 Ciega a citas (TV seriál)
2012 Isabel (TV seriál)
2011 Duquesa II, La (TV seriál)
2010 Los protegidos (TV seriál)
Tierra de lobos (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky