foto

David Alexander

  • nar. 23.12.1914
    New York, USA
  • zem. 6.3.1983 (68 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Cesta do ráje (S03E20)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Platónovy nevlastní děti (S03E12)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 The Best of Broadway (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
1950 Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace