foto

Thomas Anargyros

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Je sais Tomber (TV film)
2015 La clinique du docteur H (TV film)
Les années perdues (TV film)
Souviens-toi (TV film)
2014 Danbé, la tête haute (TV film)
2012 Muž, který se směje
2011 Emma (TV film)
Possessions
2010 Fracture (TV film)
2009 Sous un autre jour (TV film)
Ultimatum
2008 Adrien (TV film)
Coluche, příběh jednoho chlápka
Ozvěny kolemjdoucích
2007 Opération Turquoise (TV film)
2006 Porte-bonheur, Le (TV film)
2005 Manželka mého partnera
Nuit noire (TV film)
2004 L'Américain
Otec Goriot (TV film)
Zapomenutá dvojčata (TV film)
2003 Nés de la mère du monde (TV film)

TV seriály

2018 Purpurové řeky (TV seriál)
Jizvy z dětství (S01E05)
Den popela (S01E03)
2015 Le Passager (TV seriál)
Orphée (E06)
Oedipe (E05)
Ouranos (E04)
další epizody (6)
2010 Nováčci (TV seriál)
Chambre avec vue (S05E06)
Bijoux de famille (S05E05)
Un père et manque (S05E04)
další epizody (12)
2009 Ligne de feu (TV seriál)
Mac Orlan (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
À bout portant (S03E06)
Devoir de mémoire (S03E05)
Alerte enlèvement (S03E04)
další epizody (6)
2007 Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Infiltration (S02E10)
další epizody (12)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
2004 Premiers secours (TV seriál)

Dokumentární

2003 Avec Vincent Lindon (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Krásná Junie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky