foto

Philipp Quest

  • nar. 16.5.1968 (52 let)
    Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Svatební tajemství (TV film)
2012 Místo činu: Stuttgart - Jedovatá hlína (TV film)
2008 Můj přítel z Fara
Strafstoss
2007 Das Gelübde (TV film)

TV seriály

2016 Alles Klara (TV seriál)
Gold und Silber (S03E03)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Santa Claus je mrtev (S01E02)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Hart an der Kante (S03E09)
2008 112 - Sie retten dein Leben (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky