foto

Aurique Delannoy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Lui Dire
2016 Monsieur Paul (TV film)
2015 Souviens-toi (TV film)
2014 La déesse aux cent bras (TV film)
La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes (TV film)
2013 Arrêtez-moi
2012 Adouna: La vie, le monde (TV film)
Les Pirogues des hautes terres (TV film)
2011 Pour Djamila (TV film)
Quand la guerre sera loin (TV film)
2010 A vos caisses! (TV film)
Les Châtaigniers du Désert (TV film)
2008 Femme à abattre, Une (TV film)
La Journée de la jupe
2007 Monsieur Joseph (TV film)
Zeptej se nejdřív dětí
2006 Le Temps de la désobéissance (TV film)
Tajemné dítě (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Crime des renards, Le (TV film)
Il ne faut jurer... de rien!
2004 Vražedná noc (TV film)
2003 La Bête du Gévaudan (TV film)
Porteur de cartable, Le (TV film)
Ptačí chřipka (TV film)
Ztraceni v přístavu
2001 De toute urgence (TV film)
Inconnue du Val-Perdu, L' (TV film)
Zamilovaná žena (TV film)
1999 Tout baigne!
1996 J'ai deux amours (TV film)
1987 Jaune revolver

TV seriály

2019 Un avion sans elle (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Insoupçonnable (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
2017 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Au delà des murs (TV seriál)
Chefs (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (4)
Origines (TV seriál)
L'Amour d'une mère (S02E05)
2015 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 Ceux de 14 (TV seriál)
Origines (TV seriál)
Dragon noir (S01E05)
L'île aux trésors (S01E03)
2012 Antigone 34 (TV seriál)
2011 Signature (TV seriál)
2009 Pigale (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
2007 La Commune (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Rodinné příběhy: Na venkově (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)

Dokumentární

1994 Ulrike Marie Meinhof

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Bulle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky