foto

Anna Carteret

  • nar. 11.12.1942 (76 let)
    Bangalore, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hiraeth
2013 Dead of the Nite
2012 Private Peaceful
2009 Love Hate
2006 The Only Boy for Me (TV film)
2005 Paní Palfreyová
1997 Cold Enough for Snow (TV film)
1989 Shell Seekers, The (TV film)
Vyděrač (TV film)
1981 Příběh Patricie Nealové (TV film)
1979 The Plank (TV film)
1973 Kupec benátský (TV film)
1965 Dateline Diamonds
1964 The Ordeal of Richard Feverel (TV film)

TV seriály

2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Otevřené rány 2 (S08E02)
Otevřené rány 1 (S08E01)
2000 Doctors (TV seriál)
Jam (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
1994 Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Ashenden (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1987 Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 Send in the Girls (TV seriál)
1977 Fathers and Families (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1976 Star Maidens (TV seriál)
The Glittering Prizes (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Mickey Dunne (TV seriál)
1965 Riviera Police (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Children in Need (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky