foto

Claire Nielson

  • nar. 8.4.1937 (81 let)
    Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 A Is for Acid (TV film)
Best of the Two Ronnies, The - a.z.
1996 Srdce v oblacích
1971 Únos
1962 Backfire
1961 Kitchen, The

TV seriály

2002 Porota (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Crow Road, The (TV seriál)
1991 Taking the Floor (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1986 Inspektor Taggart (TV seriál)
Na ostří nože (S02E01)
1985 Bulman (TV seriál)
1979 Hotýlek (TV seriál)
Američané (S02E03)
1978 Bernie (TV seriál)
Scotch & Wry (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Culture Vultures, The (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
No, That's Me Over Here! (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1970 Kenneth Williams Show, The (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace