foto

Robert Liebmann

  • nar. 5.6.1890
    Berlín, Německá říše
  • zem. 1949
    Auschwitz-Birkenau, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1959 The Blue Angel
1938 Carrefour
1937 Lumières de Paris
Paradise for Two
1934 Caravane
Liliom
Music in the Air
The Only Girl
1933 Adorable
Early to Bed
Guerre des valses, La
Já a císařovna
Valčíková válka
1932 Der Sieger
Mensch ohne Namen
Stürme der Leidenschaft
Tumultes
Un homme sans nom
Vainqueur, Le
1931 Autour d'une enquête
Congrès s'amuse, Le
Congress Dances, The
Flagrant délit
Ihre Hoheit befiehlt
Kongres tančí
Princesse, à vos ordres!
Yorck
Zápas se smrtí
1930 Der unsterbliche Lump
Einbrecher
Liebeswalzer
Liebling der Götter
Menschen im Feuer
Modrý anděl
The Blue Angel
The Love Waltz
1929 Der schwarze Domino
Der Sträfling aus Stambul
Die Mitternachts-Taxe
Ihr dunkler Punkt
Männer ohne Beruf
Wenn du einmal dein Herz verschenkst
1928 Der Raub der Sabinerinnen
Die blaue Maus
Die Todesschleife
Drei Kuckucksuhren, Die
Du sollst nicht stehlen
Geheimnisse des Orients
Charlott etwas verrückt
Moral
Revolutionshochzeit
Seine stärkste Waffe
Zwei rote Rosen
1927 Baron Šprýmař
Der Fürst von Pappenheim
Der Meister von Nürnberg
Die Dame mit dem Tigerfell
Eheferien
Hlavu vzhůru, Charly!
Im Luxuszug
Paradise for Two
Raffinierteste Frau Berlins, Die
Schönsten Beine von Berlin, Die
1926 Der Feldherrnhügel
Die Boxerbraut
Die Fahrt ins Abenteuer
Die tolle Herzogin
Herrn Filip Collins Abenteuer
Wie einst im Mai
1925 Blitzzug der Liebe
Ein Walzertraum
Flug um den Erdball, 1. Teil - Paris bis Ceylon, Der
Flug um den Erdball, 2. Teil - Indien, Europa, Der
Hochstapler wider Willen
Kammermusik
Liebe macht blind
Liebesgeschichten
Niniche
Schatten der Weltstadt
Soll man heiraten?
Vater Voss
1924 Claire
Das schöne Abenteuer
Mutter und Kind
1923 Das Paradies im Schnee
Der Pantoffelheld
Fledermaus, Die
Takoví jsou muži
1922 Děvče s maskou
Drei Marien und der Herr von Marana, Die
Maciste und die Javanerin
Seine Exzellenz von Madagaskar. 1. Das Mädchen aus der Fremde
Seine Exzellenz von Madagaskar. 2. Stubbs, der Detektiv
1921 Der Mann ohne Namen - 1. Der Millionendieb
Der Mann ohne Namen - 2. Der Kaiser der Sahara
Der Mann ohne Namen - 4. Die goldene Flut
Der Mann ohne Namen - 5. Der Mann mit den eisernen Nerven
Der Mann ohne Namen - 6. Der Sprung über den Schatten
Der Mann ohne Namen - 7. Gelbe Bestien
Der Roman eines Dienstmädchens
Die letzte Stunde
Eines großen Mannes Liebe
1920 Der Graf von Cagliostro
Der siebente Tag
Frau ohne Seele, Die
Hund von Baskerville - 5 Teil: Dr. Macdonalds Sanatorium, Der
Hund von Baskerville - 6. Teil: Das Haus ohne Fenster, Der
Indische Rache
Künstlerlaunen
1919 Arche, Die
Die Pflicht zu leben
Letzten Menschen, Die
Prostitution, 2. Teil - Die sich verkaufen, Die
Unheimliche Geschichten

Herecká filmografie

Filmy

1933 Já a císařovna

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace