foto

David Waller

  • nar. 27.11.1920
    Street, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.1.1997 (76 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Žena, kterou miloval (TV film)
1987 The Secret Garden (TV film)
1986 All Passion Spent (TV film)
Lady Jane
1985 Shadowlands (TV film)
1980 Tempest, The (TV film)
1972 Day Out, A (TV film)
1970 V pravý čas
1968 Work Is a 4-Letter Word
1959 The Three Princes (TV film)

TV seriály

1992 Performance (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Hazardér (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1986 The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Pickwick Papers, The (TV seriál)
1982 Brack Report, The (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Screenplay (TV seriál)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1975 Madame Bovary (TV seriál)
1974 The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Helen: A Woman of Today (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Challengers (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1957 Huntingtower (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Music on 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky