foto

Serge Perathoner

  • nar. 27.6.1953 (66 let)
    Longchamp-sur-Aujon, Aube, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Marlowe
2013 Le vivant-mort
2011 La mauvaise rencontre (TV film)
2006 Concours de danse à Piriac (TV film)
2005 Mademoiselle Navarro (TV film)
Vive la vie
2003 Holky v akci
Lev (TV film)
Vítejte u Rozových
2002 Bratrstvo bojovníků
2001 Origine contrôlée
Pourquoi t'as fait ça?
1998 Divokost v srdci
1997 Fred
1993 Titulní strana pro vraha (TV film)
1991 Fortune Express
Simple mortel
1990 Pont du silence, Le
1989 Force majeure
1986 Complexe du kangourou, Le
1985 Hasard mène le jeu, Le
Strictement personnel
1979 Paco l'infaillible

TV seriály

2007 Brigade Navarro (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
2003 Modré hlubiny (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
2001 Fabio Montale (TV seriál)
Solea (E03)
Chourmo (E02)
Total Khéops (E01)
1996 Groupe nuit (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)

Dokumentární

1987 Ushuaïa, le magazine de l'extrême (TV seriál)
1985 Water and Man

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky