foto

Masako Mijadži

  • nar. 28.4.1966 (54 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kuroi Jukai (TV film)
Taiyô no futa
2015 DOCTORS Saikyou no Meii Special (TV film)
2014 Dr. Nurse Aid (TV film)
2013 DOCTORS Saikyou no Meii SP (TV film)
2011 Usagi Drop
2009 Bokutači to Čúzai-san no 700 niči sensó
Gunjô: Ai ga shizunda umi no iro
Shiawase no Okurimono (TV film)
Team Batista SP ~Nightingale no Chinmoku~ (TV film)
Villon no cuma
2008 Egao wo Kureta Kimi ~Joi to Doukeshi no Chousen~ (TV film)
2007 Slow Start (TV film)
2006 Bokutači no sensó (TV film)
2003 Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
2002 Inochi
2001 Kikujirô to saki (TV film)
1998 Kokoro no tobira (TV film)
1994 Waga jinsei saiaku no toki

TV seriály

2020 Bišoku tantei: Akeči Goró (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2017 Košoku robotto (TV seriál)
2016 Fragile (TV seriál)
Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.08 (S04E08)
2015 Age Harassment (TV seriál)
Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Genkai šúraku kabušiki kaiša (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
Seišun tantei Haruja (TV seriál)
Tenshi no Knife (TV seriál)
2014 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Kazokugari (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
2013 Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
Kasuka na kanodžo (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
2012 Beginners! (TV seriál)
Cleopatra na onna tachi (TV seriál)
Hakuóki (TV seriál)
Hungry! (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
Risō no Musuko (TV seriál)
2011 Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Gó: Himetači no sengoku (TV seriál)
Misaki Number One!! (TV seriál)
2010 Dósókai (TV seriál)
Rjómaden (TV seriál)
Toraburuman (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
Godhand Teru (TV seriál)
Hančó –Džinnanšo Azumihan (TV seriál)
Hikon Domei (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
Ohitori sama (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
CHANGE (TV seriál)
Kódo burú (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
Saito San (TV seriál)
Scandal (TV seriál)
2007 Joshi Deka! (TV seriál)
Juken no kamisama (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Kiraware Matsuko no issho (TV seriál)
Wagahai wa šufu de aru (TV seriál)
2004 Rikon bengoši (TV seriál)
Suzuga Kureta Oto (TV seriál)
2002 HR (TV seriál)
Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
Shomuni Final (TV seriál)
1999 Suzuran (TV seriál)
1998 Love and Eros (TV seriál)
Service (TV seriál)
1996 Good Luck (TV seriál)
Kekkon Shiyo yo! (TV seriál)
Mahiru no cuki (TV seriál)
Nurse no oshigoto (TV seriál)
1995 June Bride (TV seriál)
1993 Furikaereba yatsu ga iru (TV seriál)

Dokumentární

2014 Ikitai Tasuketai (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky