foto

Joan Benham

  • nar. 17.5.1918
    Fulham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.6.1981 (63 let)
    Westminster, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Carry On Emmannuelle
Rosie Dixon - Night Nurse
Řecký magnát
1977 Hardcore
1971 Tales of Beatrix Potter
1970 V pravý čas
1969 Arthur! Arthur!
Kouzelný Kristián
1968 Limbo Line, The
1964 Murder Ahoy
1963 Ladies Who Do
Tamahine
Vlivní lidé
Wild Affair, The
1962 I Thank a Fool
1960 Tráva je zelenější
1959 Desert Mice
The Bridal Path
The Crowning Touch
The Heart of a Man
1958 Whole Truth, The
Zkáza Titaniku
1956 Child in the House
Dry Rot
It's Great to Be Young!
Loser Takes All
1955 King's Rhapsody
The Man Who Loved Redheads
1954 Dance Little Lady
1953 Innocents in Paris
1952 Klub Pickwickovců
1949 Maytime in Mayfair
1938 The Divorce of Lady X

TV seriály

1980 The Sun Trap (TV seriál)
Únik (TV seriál)
1979 Take My Wife... (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Doctor on the Go (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Melissa (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 Both Ends Meet (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Never a Cross Word (TV seriál)
The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1965 Pardon the Expression (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Saki (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
1960 A Life of Bliss (TV seriál)
1959 Don't Tell Father (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Something in the City (TV seriál)
1958 Hotel Imperial (TV seriál)
My Wife and I (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace