foto

Leslie Dwyer

  • nar. 28.8.1906
    Catford, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.12.1986 (80 let)
    Truro, Cornwall, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Dominique
1973 After Loch Lomond (TV film)
1971 Hole Lot of Trouble, A
1968 Blaho paní Blossomové
Lev ve stodole
1965 I've Gotta Horse
1964 Seventy Deadly Pills
1959 Left Right and Centre
The 39 Steps
1957 Face in the Night
1956 Cloak Without Dagger
Eyewitness
Not So Dusty
1955 Room in the House
Where There's a Will
1954 The Black Rider
The Good Die Young
1953 Captain Brassbound's Conversion (TV film)
Čin lásky
1952 Judgment Deferred
My Wife's Lodger
The Hour of 13
1951 And No Birds Sing (TV film)
Smart Aleck, The
Smích z ráje
1950 Double Confession
Lilli Marlene
Midnight Episode
1949 A Boy, a Girl and a Bike
It's Not Cricket
Now Barabbas
Poet's Pub
The Bad Lord Byron
1948 Bond Street
Little Ballerina, The
The Calendar
1947 Temptation Harbour
When the Bough Breaks
1946 Night Boat to Dublin
Piccadilly Incident
This Man Is Mine
Vyzvědači
1945 Great Day
1944 Cesta vpřed
1943 Lamp Still Burns, The
Yellow Canary
Švejk bourá Německo
1942 Moře, náš osud
The Young Mr. Pitt
They Flew Alone
Výlet do Němec
1936 Cheer Up

TV seriály

1980 Hi-de-hi! (TV seriál)
Time of My Life (TV seriál)
1979 Terry and June (TV seriál)
1978 Leave It to Charlie (TV seriál)
The Famous Five (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
Lord Tramp (TV seriál)
Other One, The (TV seriál)
1976 Maggie and Her (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Oh Brother! (TV seriál)
1967 Mickey Dunne (TV seriál)
Ways with Words (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
Fire Crackers (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
Jacks and Knaves (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál) - a.z.
1958 Under Night Streets

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky