foto

Naoki Hosaka

  • nar. 11.12.1967 (51 let)
    Aoi, Šizuoka, prefektura Šizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Last Love
2010 Box: Hakamada jiken - inochi towa
2009 Damašie utamaro (TV film)
Kuru Garuzu
Onna gokoro
2008 Ai qing hu jiao zhuan yi II: Ai qing zuo you
2007 Dobyvatel
Marijji ringu
2005 Gokudô no onna-tachi: Jôen
Kindaiči šónen džikenbo: kjúkecuki densecu sacudžin džiken (TV film)
2001 Murudeka 17805
1999 Salaryman Kintaró
1998 June Bride
Shin dousei jidai (TV film)
1992 Pateo (TV film)

TV seriály

2012 Tokumei Tantei (TV seriál)
2009 Call Center no Koibito (TV seriál)
2008 Šin kasóken no onna 8 (TV seriál)
2007 Ai no Meikyu (TV seriál)
2004 Salaryman Kintaro 4 (TV seriál)
2003 Anata no Jinsei Ohakobishimasu (TV seriál)
Keiji ichirô (TV seriál)
2002 Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Onmyoji Abe no Seimei (TV seriál)
Salaryman Kintaro 3 (TV seriál)
2001 Furê furê jinsei! (TV seriál)
Kabachitare (TV seriál)
Rouge (TV seriál)
2000 Aoi tokugawa sandai (TV seriál)
Salaryman Kintaro 2 (TV seriál)
Tajū jinkaku tantei saiko - Amamiya Kazuhiko no kikan (TV seriál)
1999 Labyrinth (TV seriál)
Salaryman Kintaro (TV seriál)
Teppen (TV seriál)
1998 Seizetsu! Yome Shuuto Senso Rasetsu no Ie (TV seriál)
1997 Face (TV seriál)
Hitonatsu no puropôzu (TV seriál)
Kenshui Nanako (TV seriál)
Odoru daisósasen (TV seriál)
1996 Oretachi ni Ki wo Tsukero (TV seriál)
1995 Gekai Hiiragi Matasaburô (TV seriál)
Kagayaku Toki no Naka de (TV seriál)
Kagayaku toki no nakade (TV seriál)
Tatakau Oyome-sama (TV seriál)
1994 Ie Naki Ko (TV seriál)
Yume Miru Koro wo Sugitemo (TV seriál)
1993 Ano Hi ni Kaeritai (TV seriál)
If: Mošimo (TV seriál)
Nikushimi ni Hohoende (TV seriál)
1986 Kono Ko Dare no Ko? (TV seriál)
1984 School Wars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky