foto

Takaja Jamaguči

  • nar. 21.10.1971 (47 let)
    Ósaka, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bokura no júki 2017 (TV film)
Hana ikusa
2016 Tamio bangai hen (TV film)
2013 Miss Zombie
2011 My Back Pages
2010 Šin Minami no teió (TV film)
2008 Pako to mahō no ehon
2007 Mayonaka no March (TV film)
2006 Toritsu Mizusho! (TV film)
1984 Seto'uči šónen jakjú dan

TV seriály

2018 Mikaikecu no onna: keišičó bunšo sósakan (TV seriál)
2017 Ueki Hitoši to nobosemon (TV seriál)
2016 Hayako Sensei, Kekkon Surutte Honto Desu Ka? (TV seriál)
Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
Kiseki no hito (TV seriál)
Seto'uči šónen jakjú dan (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
Tamió (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
2010 Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
2007 Šinuka to omotta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace