foto

René Lefevre-Bel

  • nar. 31.5.1909
    Les Mureaux, Yvelines, Francie
  • zem. 10.1.1999 (89 let)
    Couilly-Pont-aux-Dames, Seine-et-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Tovaritch (TV film)
1980 Vol d'Icare, Le (TV film)
1979 Le crime des innocents (TV film)
Les Grandes conjurations: Le coup d'état du 2 décembre (TV film)
1978 Něžné kuře
1977 Une fille cousue de fil blanc
1975 Růžové poupě
1973 Marie Dorval (TV film)
1971 Vrahové pořádku
1970 Cinéma de papa, Le
La légende du quatrième Roi (TV film)
Un jeu d'enfer
1969 Gros malins, Les
Maison de campagne, La
Tout pour le mieux
1968 Les Jeunes loups
Sbohem, Berto!
1967 Noc generálů
1965 Majordome, Le
Četník v New Yorku
1963 Germinal
1962 Le Crime ne paie pas
1961 Máte ráda Brahmse?
Pavé de Paris, Le
1959 Podepsán Arsen Lupin
1958 Dos au mur, Le
Un certain Monsieur Jo
1957 Lavanderas de Portugal, Las
1956 Ce soir les jupons volent
Châtelaine du Liban, La
La Bande à Papa
Lorsque l'enfant paraît
Mitsou ou Comment l'esprit vient aux filles...
Si Paris nous était conté
Treize à table
1955 Chantage
1954 Cadet Rousselle
Chair et le diable, La
Escalier de service
Le Chevalier de la nuit
1953 Belle de Cadix, La
1952 La jeune folle
1951 Červená krčma
1941 Le briseur de chaînes

TV seriály

1987 Le Gerfaut (TV seriál)
1982 Esprit de famille, L' (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
1978 Historie rytíře des Grieux a Manon Lescaut (TV seriál)
Provaz na krku (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1976 Mini-chroniques (TV seriál)
1967 Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace