Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film začíná tím, že si pět mladých žen užívá prázdniny na palubě luxusní jachty jménem Růžové poupě. Všechny jsou dcerami mocných a zámožných mužů, jedna z nich je dítětem vlivného amerického senátora. Jejich bezstarostné radovánky ale netrvají dlouho, protože se jejich jachta stane terčem útoku teroristů ze Středního Východu, kteří dívky unesou a hodlají je propustit, až když budou splněny jejich požadavky. Do akce se rychle dostává reportér Larry Martin, ze kterého se vyklube agent CIA. Martin na pomoc naverbuje agenty z Izraele a Západního Německa a také podivného islámského Angličana, který pracuje na zkáze Izraele a proto by se mohlo zdát, že je na straně teroristů. Martin pro něj má speciální práci - musí totiž rychle a bez zranění osvobodit rukojmí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Téma, ktorá je aktuálna aj dnes vďaka moslimskému terorrizmu Islamského štátu. Ale ide o veľmi nudne spracovanie témy, ešte dokonca vzhľadom na zaradenie do akčného žánru. Úvod s únosom dievčat i záver s jeho vyslobodením sa dajú celkom skusnúť, ale tá dlhá a nehomogénna vata medzi tým už nie. Napriek obsadeniu takých hviezd ako O'Toole a Attenborrough je to aj po hereckej stránke slabota, a to aj vrátane týchto dvoch pánov. Až sa nechce veriť, že film vyprodukoval Hollywood - srší z toho skôr európska divná atmosféra. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Až je zarážející, že se O´Toole upsal takové špionážní slátanině. Ten film se bere dokonce vážně, i když je to špatně natočené, hloupé a pouze to těží z mnichovského masakru. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Otto, Otto, čo toto malo byť? Film o teroristoch, ktorý je absolútne bez napätia, aj dej je taký nesúdržný, nejak som nemal pocit, že sa to niekam posúva. Jednoznačne jeho najhorší film, asi to už bolo vekom, žiaľ. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Kim Cattrall v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama