foto

Da-bin Jeong

  • nar. 25.4.2000 (19 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Yeojungsaeng A
2015 Sarangi iginda
2006 Yeonriji
2005 Salanghae... malsoonssi
2004 Kkabuljima
Yeogosaeng sijipgagi

TV seriály

2017 Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
Yaenedeul meoni? (TV seriál)
2015 Gajokeul jikyeora (TV seriál)
2014 Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
2013 Motnani joouibo (TV seriál)
Sarangeun noraereul tago (TV seriál)
2012 Yoorigamyun (TV seriál)
2011 Maeni (TV seriál)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)
2009 Sarangeun amuna hana (TV seriál)
2008 Saranghae (TV seriál)
2005 Wondeopul raipeu (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Dongsangimong (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky