foto

Andy Moss

  • nar. 1.6.1984 (35 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
2003 Girls in Love (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Friday Night Project, The (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace