foto

Ercan Öksüz

  • nar. 13.9.1974 (45 let)
    Fürstenfeldbruck, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tonio & Julia – Ein neues Leben (TV film)
Tonio & Julia – Schulden und Sühne (TV film)
Tonio & Julia – Schuldgefühle (TV film)
Tonio & Julia – Wenn einer geht (TV film)
2018 Tony a Julie 1 (TV film)
Tony a Julie 2 (TV film)
2014 V labyrintu mlčení
2011 Davon willst Du nichts wissen (TV film)
2005 Schrift des Freundes, Die (TV film)

TV seriály

2012 Die Chefin (TV seriál)
MEK 8 (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky