foto

Basil Henson

  • nar. 31.7.1918
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.12.1990 (72 let)
    Sevenoaks, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Daphne Laureola (TV film)
1977 Silver Blaze (TV film)
1975 Galileo
1970 Cromwell
Opři se o mě
1969 Arthur! Arthur!
1967 Frozen Dead, The
1965 Change Partners
Drahoušek
1962 Dr. Crippen
1943 Theatre Royal

TV seriály

1989 About Face (TV seriál)
Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
1979 Hotýlek (TV seriál)
Sex (S02E02)
1977 Raffles (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Just William (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
Ten from the Twenties (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Notorious Woman (TV seriál)
Top Secret Life of Edgar Briggs, The (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 Jack the Ripper (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Seven Lively Arts (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace