foto

Stan Richards

  • nar. 8.12.1930
    Barnsley, South Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.2.2005 (74 let)
    Barnsley, South Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Afternoon Off (TV film)
Agatha
1963 Později, miláčku!

TV seriály

1980 Sounding Brass (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1975 Cuckoo Waltz, The (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky