foto

Susie Blake

  • nar. 19.4.1950 (70 let)
    Highgate, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Nativity 3: Dude, Where's My Donkey?!
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
1997 Divoká stvoření
1992 Victoria Wood's All Day Breakfast (TV film)
1990 Scrooge: A Christmas Sarah (TV film)
1988 Jake's Journey (TV film)
1985 Remember the Lambeth Walk

TV seriály

2013 Great Night Out (TV seriál)
You, Me & Them (TV seriál)
2012 Kuků (TV seriál)
Parents (TV seriál)
Secrets and Words (TV seriál)
2011 Mrs. Brown's Boys (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2006 Život v buši (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1998 Roger Roger (TV seriál)
1997 Prince Among Men, A (TV seriál)
1996 Out of Sight (TV seriál)
1994 Mud (TV seriál)
1993 Year in Provence, A (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Something for the Weekend (TV seriál)
Victoria Wood (TV seriál)
1988 Singles (TV seriál)
1986 Acorn Antiques (TV seriál)
Paradise Postponed (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Born and Bred (TV seriál)
1974 Zodiac (TV seriál)
1972 Pebble Mill (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Many Faces of... (TV seriál) - a.z.
2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.
Coronation Street Secrets (TV seriál)
1998 The Best of British (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2004 Britain's Best Sitcom (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1979 Give Us a Clue (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky