foto

Garry Roost

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Haunting of Borley Rectory
1989 Erik Viking

TV seriály

2002 All About Me (TV seriál)
2000 Black Books (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1996 Married for Life (TV seriál)
1995 Out of the Blue (TV seriál)
1994 Day Today, The (TV seriál)
Once Upon a Time in the North (TV seriál)
1990 Chain (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
Streetwise (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Bottle Boys (TV seriál)
Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)
Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky