foto

Ji-hye Yoon

  • nar. 10.11.1979 (39 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ahsoora
Daebak
2014 Kundo: Čas pomsty
2010 Chaesikjuuija
2006 Bez slitování
2005 Kangryeok 3 ban
2004 Ganeunghan byeonhwadeul
2003 Bomnalui gomeul johahaseyo?
2000 Cheongchun
Mulgogijari
1998 Yeogogoedam

TV seriály

2018 Iriwa anajwo (TV seriál)
Uriga mannan gijeok (TV seriál)
2016 Anturaji (TV seriál)
Daebak (TV seriál)
2011 Jeoljeong (TV seriál)
2007 Ke sera, sera (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace