foto

Bruce Montague

  • nar. 24.3.1939 (80 let)
    Deal, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Double Act (TV film)
2000 Butterflies Reunion Special (TV film)
1988 Olympus Force: The Key
1980 George and Mildred
1978 Zloděj z Bagdádu (TV film)
1969 A Christmas Carol (TV film)
1963 80,000 Suspects

TV seriály

2003 New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1982 Whoops Apocalypse (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
For Maddie with Love (TV seriál)
1978 Butterflies (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Guilt (S01E08)
Lost Sheep (S01E07)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
The Sextet (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 The Link Men (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Dimensions of Fear (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál) - herec, a.z.
1998 Funny Women (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky