foto

Erik Ståhlberg

  • nar. 23.1.1962 (55 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Muž jménem Ove
2011 Irene Huss - Hon na svědka (TV film)
1999 Noll tolerans
1998 Stormen (TV film)
1995 En på miljonen

TV seriály

2009 Muži z Blekingegade (TV seriál)
183 dagar (TV seriál)
2005 Saltön (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
1999 En dag i taget (TV seriál)
1997 Vita lögner (TV seriál)
1996 En fyra för tre (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace