foto

Sóta Aojama

  • nar. 17.9.1979 (41 let)
    prefektura Šimane, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Desu noto Light up the NEW world
Taiyô no futa
2013 Kurojuri danči
2012 Hjakunen no tokei
2011 Hômukamingu
2010 Meon
2009 Sorasoi
2008 Girl's Box: Rabázu hai
L: Change the World
2006 Watashi ga Watashi de Aru Tame ni (TV film)
Zápisník smrti
Zápisník smrti: Poslední jméno

TV seriály

2016 Desu nóto NEW GENERATION (TV seriál)
Indigo no Koibito (TV seriál)
2015 Ultraman X (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
2012 Hakuóki (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
2011 Koko ga Uwasa no El Palacio (TV seriál)
2007 Kaiki Daisakusen (TV seriál)
Nacu kumo agare (TV seriál)
2005 Holyland (TV seriál)
Urutoraman Makkusu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky