foto

Sajuri Kokušó

  • nar. 22.12.1969 (48 let)
    Kagošima, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Iššúkan Friends.
2015 Gattan Gattan Soredemo Go (TV film)
Natsuyasumi no kyoshô
2014 Higanbana - Onnatachi no Hanzai Fairu - (TV film)
Trick Shinsaku Special 3 (TV film)
2013 Shin Ohkubo Monogatari
赤い霊柩車 追憶の彼岸花 (TV film)
2012 Asadora satsujin jiken (TV film)
Gekai Hatomura Šúgoró 9 (TV film)
2011 Kairoutei Satsujin Jiken (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 29 (TV film)
2007 Pacchigi! Love & Peace
2005 Fururi
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Special (TV film)
2000 Juríka
Taxi Driver no Suiri Nisshi 12 (TV film)
1999 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 33 (TV film)
1998 Rakka suru júgata
1992 Ippai no kakesoba
1991 Shishiohtachi no natsu
1989 Juliet Game
1987 Itoši no Elie
1986 Jen žádné komixy!

TV seriály

2017 Ucubokazura no jume (TV seriál)
2016 Riteiku: toki o kakeru omoi (TV seriál)
2015 Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
Kjóto nindžó sósa faire (TV seriál)
2012 Beautiful Rain (TV seriál)
2011 Hagane no Onna 2 (TV seriál)
Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
2010 Jotei Kaoruko (TV seriál)
2009 Konkatsu Rikatsu (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
2008 Judge II (TV seriál)
Keiji no Shomei (TV seriál)
2007 Judge: Shima no Saibankan Funto Ki (TV seriál)
Kaette kita jikô keisatsu (TV seriál)
Shigeshôshi (TV seriál)
2005 Dezaina (TV seriál)
2003 Itoshiki Mono e (TV seriál)
Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
2002 Manten (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
2000 Koi no Kamisama (TV seriál)
1998 Happy Mania (TV seriál)
恋はあせらず (TV seriál)
1996 Kindaiči šónen no džikenbo 2 (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
1994 Piano (TV seriál)
1993 Haru no Ichizoku (TV seriál)
If: Mošimo (TV seriál)
Run (TV seriál)
1991 Soredemo Ie wo Kaimashita (TV seriál)
Šabon dama (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1987 Kiss Yori Kantan (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace