foto

Akaši Takei

  • nar. 23.9.1997 (21 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Nidži'iro hotaru: Eien no nacujasumi
2009 Ballad: Na mo naki koi no uta
Boku to mama no kiiroi džitenša
2008 Nikutai no Mon (TV film)
2007 Kimi ga Kureta Natsu (TV film)
2005 Kūchū buranko (TV film)
2004 Gekai Hatomura Shugoro Yami no Chart (TV film)
Ima, ai ni jukimasu
Tange Sazen: Hyakuman ryo no tsubo
Tengoku no hon'ja: Koibi

TV seriály

2015 Ijašija Kiriko no jakusoku (TV seriál)
2014 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
2011 Sukúru!! (TV seriál)
2010 Nihonjin no shiranai nihongo (TV seriál)
2009 Kamen Rider Decade (TV seriál)
2008 Around 40 (TV seriál)
Keiji no Genba (TV seriál)
Sono otoko, fuku shocho: Season 2 (TV seriál)
2007 Delicious Gakuin (TV seriál)
Enka no džoó (TV seriál)
2006 Jyoou no Kyoushitsu (TV seriál)
Mó ičido metoro ni notte (TV seriál)
2005 Aikurushii (TV seriál)
Ima ai ni jukimasu (TV seriál)
Roomshare no Onna (TV seriál)
2003 Hotman (TV seriál)
Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
Waterboys (TV seriál)
1969 Mito Kômon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace