foto

Pat Coombs

  • nar. 27.8.1926
    Camberwell, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.5.2002 (75 let)
    Denville Hall, Northwood, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Audience with Victoria Wood, An (TV film)
1980 High Rise Donkey
1972 Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu
1971 Dad's Army
On the Buses
Pan Wonka a jeho čokoládovna
1970 Cucumber Castle (TV film)
1969 Byl jednou jeden doktor
1967 Carry on Doctor
1963 Zásah v pravou chvíli
1962 The Tommy Steele Show: Quincy's Quest (TV film)
1959 Follow a Star
1957 A Santa for Christmas (TV film)

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1991 An Actor's Life for Me (TV seriál)
Roy's Raiders (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1988 Mr. Majeika (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
Telly Addicts (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál)
1974 "Don't Drink the Water (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
Rainbow (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
1969 Dombey and Son (TV seriál)
Mr. Digby Darling (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
The Basil Brush Show (TV seriál)
1967 A Series of Bird's (TV seriál)
1966 Beggar My Neighbour (TV seriál)
1964 HMS Paradise (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Six More Faces of Jim (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1953 Garrison Theatre (TV seriál)
1952 Silk, Satin, Cotton, Rags (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
2000 I Love a 1970's Christmas (TV film)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Wogan (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1956 Spectacular (TV pořad)
Val Parnell's Startime (TV pořad)
1955 Great Scott, It's Maynard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky