foto

Barbara Engelke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Das Traumschiff: Marokko (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise an die Ostsee (TV film)
2019 Das Traumschiff - Kolumbien (TV film)
Das Traumschiff: Sambia (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Menorca (TV film)
2018 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise ins Piemont (TV film)
Loď snů: Maledivy (TV film)
2017 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Norwegen (TV film)
Loď snů: Tanzánie (TV film)
2015 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Montenegro (TV film)
2014 Loď snů: Mauricius (TV film)
Plavba snů: Dubaj (TV film)
2013 Plavba snů: Provence (TV film)
2012 Loď snů - Bali (TV film)
2011 Loď snů - New York (TV film)
Návrat do Sandy Bay (TV film)
2010 Emilie Richards: Nový Zéland navždy (TV film)
Emilie Richards: Čas odpuštění (TV film)
Loď snů - Indiánské léto (TV film)
Loď snů - Panama (TV film)
Návrat do rodného Walesu (TV film)
2009 Loď snů - Peru – Miami (TV film)
2008 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Madeira (TV film)
Loď snů: Kilimandžáro, Maledivy a Indie (TV film)
2005 Der letzte Tanz (TV film)
Jantar nosí štěstí (TV film)
Loď snů - Burma / Myanmar (TV film)
Loď snů - Omán (TV film)
Láska pod africkým sluncem (TV film)
2004 Zděděné štěstí (TV film)
2003 Claras Schatz (TV film)
2002 Šťastná záměna (TV film)
2001 Liebesschuld (TV film)
Wilder Kaiser - Der Verdacht (TV film)
Wilder Kaiser - Der Wolf (TV film)
1999 Sokyně v lásce (TV film)
1996 Hra světel (TV film)
Jarní vánice (TV film)
1995 Konec jednoho léta (TV film)
Léto u moře (TV film)
Milostná rošáda (TV film)
Mraky na obzoru (TV film)
1994 Divoký tymián (TV film)
Kolotoč života (TV film)
1993 Bouřlivé setkání (TV film)
1986 Das Traumschiff - Bali (TV film)

TV seriály

2007 Plavba snů (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
Der Ferienarzt (TV seriál)
Der Ferienarzt ... im Tessin (S03E02)
2005 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor v Provence (S02E02)
2004 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor ve Wachau (S01E03)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky