foto

In-chon Yoo

  • nar. 20.3.1951 (68 let)
    Sosan, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Ganeunghan byeonhwadeul
2003 Zkáza Ecobanu
1999 Dakteo K
1997 Bulsae
Cheinji
1993 Barambuneun nalimyeon apgujeongdopge gayahanda
1992 Kimui jeonjaeng
1989 Aje aje bara aje
1987 Yeonsan ilgi
1984 Chodaebadeun seongungdeul
1980 Ap'eun seongsuk

TV seriály

2002 Gobaek (TV seriál)
Jangheebin (TV seriál)
1998 Samgimsidae (TV seriál)
1996 Im Kkeokjeong (TV seriál)
1995 Koriah geyiteu (TV seriál)
1994 Dokkaebiga ganda (TV seriál)
Yi yeojaga saneun beop (TV seriál)
1986 Cheotsarang (TV seriál)
Namhan sansung (TV seriál)
1985 Poong ran (TV seriál)
1980 Jeonwonilgi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace