foto

David Griffin

  • nar. 19.7.1943 (75 let)
    Richmond, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
1982 Privates on Parade
1975 Rollerball
1974 All I Want Is You... and You... and You...
1970 Opři se o mě
Trog
1969 Bitva o Británii
1968 Kdyby...
The Blood Beast Terror
1960 French Mistress, A

TV seriály

1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
Haló, haló! (TV seriál)
Husa s blikajíma očima (S06E03)
1982 Squadron (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Maybury (TV seriál)
1980 Únik (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Roger, příslušník vládnoucí třídy (S02E03)
1978 Send in the Girls (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Útěk ze Stalag Luft 112 B (S01E03)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1966 Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film) - a.z.
2003 Comedy Connections (TV seriál) - herec, a.z.
1998 Funny Women (TV film) - a.z.
1995 Killing Me Softly (TV film)

Host

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace