foto

Ian McColl

  • nar. 27.1.1954
    Lennox Castle Hospital, Dunbartonshire, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 4.7.2013 (59 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Lekce řízení
2002 Gangy New Yorku
1996 Potrhlý profesor (TV film)
1988 Tumbledown (TV film)
1985 Neklidní rodáci

TV seriály

2002 Still Game (TV seriál)
The Book Group (TV seriál)
1996 Crow Road, The (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
Plešoun (TV seriál)
1994 Tales of Para Handy, The (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1987 The Houseman's Tale (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
1984 City Lights (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace