foto

Glyn Owen

  • nar. 6.3.1928
    Bolton, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.9.2004 (76 let)
    Caernarfon, Gwynedd, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Pandaemonium
1999 Extremely Dangerous (TV film)
1975 Melting Pot, The
1970 Ještě jednou
1968 Operace Vzteklý pes
1960 Inn for Trouble
1959 Life in Emergency Ward 10
1957 A Santa for Christmas (TV film)

TV seriály

2000 In Defence (TV seriál)
1998 Get Real (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Life and Times of Henry Pratt, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
1984 The District Nurse (TV seriál)
1982 Bounder, The (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Blakes 7 (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Odpadlík (S02E06)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Oil Strike North (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
You're On Your Own (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Great Mysteries (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Full House (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 The Rat Catchers (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Detective (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
1963 Bud (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál) - herec, a.z.
Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Family Solicitor (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Trollenberg Terror (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.
1999 After They Were Famous (TV seriál)
1977 Everyman (TV seriál)
1968 Scene (TV seriál)
1967 Heart of Show Business, The (koncert)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)
1956 Spectacular (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace