foto

Robert Meister

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Der Lissabon-Krimi: Alte Rechnungen (TV film)
Südstadt (TV film)
2017 Vraždy v Lisabonu (TV film)
2016 Marie fängt Feuer - Für immer und ewig (TV film)
Marie fängt Feuer - Vater sein dagegen sehr (TV film)
2015 Ein großer Aufbruch (TV film)
2013 Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
2011 Brot
Resturlaub
2009 Der Kapitän - Packeis (TV film)
Der Kapitän - Piraten (TV film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
Männersache
2007 Ich bin eine Insel (TV film)
Tatort - Blutsbande (TV film)
Tatort - Engel der Nacht (TV film)
2006 Franziskas Gespür für Männer (TV film)
Silberhochzeit (TV film)
2004 21 Liebesbriefe (TV film)
Zběsilá jízda
2003 Soloalbum
2002 Olgas Sommer

TV seriály

2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
2015 Schuld (TV seriál)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Volksfest (S01E06)
DNA (S01E05)
Die Illuminaten (S01E04)
další epizody (6)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2011 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Der Tote an der Elbe (E14)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Noční pták (S03E03)
Vražedné blues (S03E01)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Volný pád (S02E03)
Temné tajemství (S02E02)
Cesta ke dnu (S02E01)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Apple & Ei

Scenáristická filmografie

TV seriály

2006 Kriminalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky