foto

Takajuki Takuma

  • nar. 17.7.1970 (49 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Love Hotel ni okeru džódži to plan no hate
2018 Aiaigasa
Daijúkai 2018 (TV film)
2016 Zen'in, kataomoi
2013 Kučizuke
2012 Ai to Makoto
2008 Hana jori dango: Fainaru
2007 Hîto airando

TV seriály

2013 Machigawarechatta Otoko (TV seriál)
Rasuto Dina (TV seriál)
2010 Kimitachi ni Asu wa nai (TV seriál)
2009 Smile (TV seriál)
2007 Utahime (TV seriál)
2005 Atakku no. 1 (TV seriál)
Hana jori dango (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rámen kuité
2016 Ija na onna
Sídliště
2015 Džama: Šufu ga očita hamecu no miči (TV film)
Jokokuhan
Kainan 1890
Raia no inori
Sanmen kidži no onnatači: ai no su (TV film)
2013 Kijo (TV film)
Kučizuke
SPEC~Rei~ (TV film)
Tsuki ni Inoru Piero (TV film)
2012 SPEC: Šó
2011 Purinsesu Toyotomi
2010 Glass no Kiba (TV film)
2008 Dósókai
Memo
2006 Aoi uta: Nodo džiman seišun hen
Kisarazu Cat's Eye: World Series
2005 Bashment
Tiger & Dragon Special (TV film)
2004 Dog Fighter Gorotsuki Keiji

TV seriály

2016 Arashi no Namida (TV seriál)
Kami no šita o mocu otoko (TV seriál)
2015 Dekin no onna (TV seriál)
Hanamoju (TV seriál)
Macumoto Seičó Mystery džidaigeki (TV seriál)
Tantei no Tantei (TV seriál)
2014 Smoking Gun: Ketteiteki šóko (TV seriál)
Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
Tsuma wa, Kunoichi ~Saishusho~ (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Rasuto Dina (TV seriál)
Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
Toshi Densetsu no Onna 2 (TV seriál)
2012 Going My Home (TV seriál)
Soko o Nantoka (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
2011 Bitter Sugar (TV seriál)
Šidžúkuniči no recipe (TV seriál)
Šinsengumi keppúroku (TV seriál)
2010 Tetsu no Hone (TV seriál)
2009 Tsubasa (TV seriál)
2008 Loss : Time : Life (TV seriál)
Osen (TV seriál)
Serebu to binbô tarô (TV seriál)
Shikaotoko Aoniyoshi (TV seriál)
Yasuko to Kenji (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)
Konshû, tsuma ga uwaki shimasu (TV seriál)
2006 Machiben (TV seriál)
2005 Hana jori dango (TV seriál)
Tiger & Dragon (TV seriál)
2004 Shinsengumi! (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Love Hotel ni okeru džódži to plan no hate
2018 Aiaigasa
2016 Zen'in, kataomoi

TV seriály

2013 Machigawarechatta Otoko (TV seriál)
2007 Utahime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky