foto

Šinobu Nakajama

  • nar. 8.1.1973 (47 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Honey
2017 Koinowa: Konkacu cruising
2016 Okutama čúzai keidži 4 (TV film)
2014 Kagemusha Tokugawa Ieyasu (TV film)
2013 Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
2011 赤い霊柩車 漆黒の記憶 (TV film)
2010 Sajonara nacujasumi
Taxi Driver no Suiri Nisshi 27 (TV film)
2009 Nene (TV film)
Oyaji no Ichiban Nagai Hi (TV film)
2006 Baruto no gakuen
Tannka
Óoku
2005 Ooku -War of the Belles- SP (TV film)
2002 Koi ni utaeba
Sennen no koi: Hikaru Gendži monogatari
2001 Kabegiwa zeimukan (TV film)
1999 Gamera 3: Džašin kakusei
1998 Ohaka ga nai!
1996 Mijazawa Kendži: Sono ai
1995 Gamera: Strážce vesmíru
1994 Pěst legendy
1993 Godžira VS Mekagodžira
1990 Dokidoki vádžin mó ičido I Love You

TV seriály

2016 99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.09 (S04E09)
2015 Dekin no onna (TV seriál)
Risuku no Kamisama (TV seriál)
Sanbiki no ossan 2 (TV seriál)
2014 Šin keidži Jošinaga Seiiči (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Tenshi wa Mop wo Motte (TV seriál)
2012 Onsen okami futari no jiken-bo (TV seriál)
Sósa čizu no onna (TV seriál)
2011 Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Kuruma no futari: Tokyo Drive Stories (TV seriál)
2010 Salaryman Kintaro 2 (TV seriál)
2009 Maid Deka (TV seriál)
2008 Otokomae! (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
2007 Hasshu Mawari Kuwayama Jube (TV seriál)
Šikaku ukeoinin (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
Sweets Dream (TV seriál)
2005 Ooku -Hana no Ran- (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Batsu Kare (TV seriál)
Division 1 (TV seriál)
Otóto (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Kyohansha (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
2001 Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
1999 Kanojo-tachi no jidai (TV seriál)
1996 Hamidaši keidži džónecukei (TV seriál)
1995 Natsu! Depart Monogatari (TV seriál)
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari II (TV seriál)
Nurse's Station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky