foto

Alison Leggatt

  • nar. 7.2.1904
    Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.7.1990 (86 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Námezdní síla
1969 Sbohem, pane profesore!
1967 Daleko od hlučícího davu
1964 The Old Wives' Table (TV film)
Zpropadená kariéra
1961 Máte ráda Brahmse?
One Way Pendulum (TV film)
1960 Never Take Sweets from a Stranger
1958 A Woman Possessed
1955 Touch and Go
1953 Noose for a Lady
1951 Encore
1950 The Miniver Story
1949 A Boy, a Girl and a Bike
Marry Me
1948 Here Come the Huggetts
It's Hard to Be Good
1945 Londýnská ulička
1944 Ten požehnaný rod
1939 Geneva (TV film)
1932 Nine Till Six

TV seriály

1977 Backs to the Land (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
1971 Suspicion (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 The Eustace Diamonds (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky